Mandag- Fredag: 10-19
Lørdag 10-16
Søndag – Stengt

Informasjon om

Botox

Botox

Bli kvitt rynker med botox hos Medusa klinikken

 

Ønsker du å bli kvitt rynker så vil botox være et godt alternativ for deg. Rynkene fjernes ved å lamme bestemte ansiktsmuskler. Botox er et registrert og anerkjent legemiddel som er brukt i kosmetisk og medisinsk behandling. Medikamentet retter ut rynker og gir et mer avslappende ansikt.  Alle slike behandlinger utføres kun av en erfaren lege som har både god teoretisk og praktisk erfaring om Borox. Før behandlingen har vi en individuell konsultasjon slik at vi kan gjøre en vurdering av hvor mye botox som skal brukes hvis det er ønskelig.

 

Botox retter rynker hvor det er muskelaktivitet. Den retter ikke ut rynker grunnet volumetap. Ved slike rynker ar vi andre behandlinger Medusa Klinikken kan tilby deg.

Medusa klinikken i Sarpsborg (Østfold) ønsker at du som kunde skal føle deg trygg og sikker på behandlingen med botox.

 

Hva er egentlig Botox

Medusaklinikken benytter preparatet botox til å fjerne rynker. Det blir brukt over hele verden til å løse opp kramper hos folk med hjerneskade og lammelser så vel som andre smertefulle sykdommer, og migrene som ikke responderer på medikamentell behandling. Botox reduserer synligheten av rynker og behandlingen kan også brukes i tillegg til andre behandlinger som laserbehandling, PRP, Trådløft, og filler.

 

Mest vanlige behandlinger med Botox

 • Smilerynker ved siden av øynene
 • Rynker i pannen
 • Sinnarynke
 • Rynkene på utsiden av øynene
 • Øyenbrynsløft
 • Rynker på hals og brystområde.
 • Migrene / Stress hodepine.

 

Områder

 1. område: Botox blir brukt enten på sinna rynken, panna eller kråketær.
  Disse er et område hver.
 2. omårder: Botox blir brukt på enten sinna rynken, panna, eller kråketær i tillegg til et annet område (panne, sinna rynke, kråketær).
 3. områder: Gjelder alle de nevnte områdene (sinnarynken + panna + kråketær).

 

Hvordan blir du behandlet?

Området hvor botox skal behandles vaskes grundig. Så sprøytes små doser av botox inn i muskulaturen rett under huden med en engangssprøyte på de valgte behandlingsområdene. Dosen kan variere etter hvor kraftig muskelen som skal lammes er. Behandlingen med botox gir særdeles lite ubehag og oppleves kun som små stikk. Det er derfor ikke behov for bedøvelse i forkant. Prosedyren tar ca. 5 minutter å gjennomføre, noe som tar lenger tid ved migrene behandling.

 

Hvor lenge varer behandlingen du får hos Medusa klinikken?

Resultatene tar ofte 3-8 dager, men det tar ca. 2 uker før du får full effekt av behandlingen.
Behandlingen varer i 3-6 måneder etter en førstegangs behandling. Etter dette kan man avgjøre om man ønsker å ta en ny behandling eller behandle andre områder. For å vedlikeholde en optimal ønsket effekt bør man regne med å fortsette med injeksjonene 2-3 ganger i året.

 

Bivirkninger

Det er veldig sjelden det oppstår uønskede bivirkninger etter behandling med botox.
Det er normalt å få en mild rødhet som er kortvarig etter injeksjonen. Det anbefales å ikke røre så mye ved det neste døgnet. Hudinfeksjon oppstår sjelden, men ved slike tilfeller eller ved bivirkninger kan man raskt kontakte ansvarlig lege for å få rask legehjelp.

Dette får du gode retningslinjer om hos oss i Medusa klinikken og den utførende legen som behandler deg.

 

Ønsker du å ta bort rynkene du har fått ettersom årene har gått?

Botox er ikke noe botemiddel på statiske rynker som har kommet av for mye sol eller at du har blitt eldre med rynker som er grunnet volumtap. Er det ønskelig å ta bort denne type rynker anbefaler vi laserbehandling, PRP eller tråd.