Mandag- Fredag: 10-19
Lørdag 10-16
Søndag – Stengt

Om oss

Story
Sarpsborg • St Marie gate 58

Om Oss

Medusaklinikken er en profesjonell hud, laser, skjønnhet og helseklinikk som tilbyr kosmetiske behandlinger, osteopati og muskelterapi. I tillegg til kosmetiske behandlinger, tilbyr klinikken helsetjenester. Vi har en medisinsk ansvarlig lege på klinikken som har ansvaret for at alle behandlingene blir utført på en god og forsvarlig måte av høyt kompetente behandlere.Hos oss er det kun lege som utfører kosmetiske injeksjoner, som botox, filler, og andre kosmetiske injeksjoner slik at de blir fulgt up av en medisinsk ansvarlig lege som er lett tilgjengelig dersom bivirkninger eller komplikasjoner skulle oppstå. Vi sørger for god oppfølging av pasientene for å oppnå gode resultater. Vi er opptatt av høy kvalitet og god kundebehandling.

STYLE
LEGE

AZAD ØYSAHL

Han har studert medisin i Budapest på Semmelweis universitet og ble ferdig utdannet som lege i 2007. Han er opptatt av det estetiske og naturlig skjønnhet, og elsker å kombinere flere behandlinger for å oppnå et mest naturlig og vakkert utseende.

 

STYLE
They said

KUNDENES UTTALELSER

Utrolig fornøyd med dr. Øysahls verk. Utrolig hyggelig lege, som veiledet meg underveis med hva som skulle gjøres når. Utrolig proft og kjempe fine lokaler!
Marte

KUNDENES UTTALELSER

Gode opplevelser får man ikke fra hvem som helst! Hos denne herlige klinikken har jeg ikke bare fått gode tips & behandlinger, men så god atmosfære & tatt imot med åpne armer. Dette er noe jeg setter sterkt pris på. Anbefales på det sterkeste. 5 stjerner
Midia

KUNDENES UTTALELSER

Veldig fornøyd med Dr.Øysahl sine mirakler! Her får du ikke kun behan- dlinger av en lege, men en perfeksjonist som ikke gir seg før oppnådd resultat . Kommer garantert tilbake!
Nora
Bli med på vår nyhetsbrev

OG FÅ NYHETER, GODE TILBUD OG RABATTER PÅ VÅRE TJENESTER