Behandlinger


Våre behandlinger


Medusaklinikken er en profesjonell hud, laser, skjønnhet og helseklinikk som tilbyr kosmetiske behandlinger, osteopati og muskelterapi. I tillegg til kosmetiske behandlinger, tilbyr klinikken helsetjenester. Vi har en medisinsk ansvarlig lege på klinikken som har ansvaret for at alle behandlingene blir utført på en god og forsvarlig måte av høyt kompetente behandlere.Image

Belkyra


Belkyra er et stoff som injiseres i haken som ødelegger og fjerner fettceller. Har en strammende effekt ved å trekke huden sammen.


Les mer
Image

Trådløft


Med trådløft kan man stramme opp løs hud i ansikt og hals, helt uten kirurgi. Umiddelbar effekt og gradvis effekt som ikke gir arr.


Les mer
Image

PRP


Dracula PRP Therapy er en effektiv anti-aldrende metode der ditt eget blod brukes i behandlingen. Den er også kjent som Platelet Rich Plasma (PRP) terapi.


Les mer
Image

Ansiktsløft


Ansiktsoppstramming og ansiktsløft har blitt veldig populært da dette kan utføres uten kirurgi. Vi har flere behandlinger for ansiktsløft.


Les mer
Image

Laser


Med Fotona SP Dynamis PRO har klinikken et arbeidsredskap for svært avanserte ansiktsbehandlinger. Behandling over 4 faser.


Les mer
Image

Andre behandlinger


I tillegg til kosmetiske behandlinger og andre kirurgiske inngrep, tilbyr klinikken helsetjenester innenunder osteopati og muskelterapi.


Les mer

Bestill time


Bestill time online hos Medusaklinikken. Klikk på knappen under og velg type behandling på neste side. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Bestill time